Fenomena double rainbow..

Categories: blogginghumorspersonal

actually, ape bende double rainbow nih? haaa..aku pn xdela batak sgt ngn fenomena pelangi 2 lapis yg kadang2 berlaku kt luar umah ak tuh, tapi kali nih ader sorang mat saleh nih name Vasquez pnyerla batak dan teruja giler tgk pelangi dua lapis sehinggakn video rakaman double rainbow die dlm youtube mencecah 24JUTA viewers!. Siap jadik jmputan talk show lg, ad org dedicatekn lagu plak utk mamat tuh..n lagu tuh pn meletup maa..haha..senang cter trus jadik famous si vasquez tuh. commonla..pelangi jer kowt, xkn famous cmtuh skali..klo cmtuh ak pn nk upload video kucing aku kambus tahi die pkai tanah..xpn video air longkang mngalir deras waktu hujan…ok what….Hahah..bunyi cm pelik kn knape ramai sgt viewer die sampai fenomena double rainbow jadik satu FENOMENA..korang tgk sndri kebatakan die tuh..huhu..

hehe..kelakar giler aku tgk kebatakn die, tapi kesian pn ader psl si bear vasquez tuh skadar teruja tgk keindahan alam..tapi xpela tgk2 jadik rezeki die sume tuh. kat bawah nih korang kne layan video double rainbow plak tao..hehe klo nk download pn da byk da kt 4shared.

tahun baru maal hijrah

Categories: bahasablogginghumorspersonalteens make money onlineuniversity

Assalamualaikum…apa citer bro? menghilang hampir setahun? hehe..buat apa agk nyer? hehe..tbe2 da msuk tahun baru hijrah dan nk dkt masuk tahun baru masihi nih..barula aku terigt yg aku ader lg personal blog upenyer..hehe..wujud lg domain nih upenyer..mklumla yg renewkn pn abah den..so, terserlahla sifat2 xreti nk mnghargai bnde yg da ada tuh dlm diri saya ini..huhu..tp sedih gk klo tbe2 taip zulhusni.com tapi da xde da blog nih..so, ape2 hal pn..tq abah sebab still renewkn domain dan hosting saye ni yer..

azam tahun baru saya agar menjadi lebih rajin dalam belajar dan beramal..dan pemalas dalam tido dan layan muvie..dan supaya saya lebih rajin jgak dalam nk mengupdate blog nih..hehe

Selamat Tahun Baru Maal Hijrah!




Subscribe Me!!