Info: February 4, 2011 Posted by: dzul 0 comments

actually, ape bende double rainbow nih? haaa..aku pn xdela batak sgt ngn fenomena pelangi 2 lapis yg kadang2 berlaku kt luar umah ak tuh, tapi kali nih ader sorang mat saleh nih name Vasquez pnyerla batak dan teruja giler tgk pelangi dua lapis sehinggakn video rakaman double rainbow die dlm youtube mencecah 24JUTA viewers!. Siap jadik jmputan talk show lg, ad org dedicatekn lagu plak utk mamat tuh..n lagu tuh pn meletup maa..haha..senang cter trus jadik famous si vasquez tuh. commonla..pelangi jer kowt, xkn famous cmtuh skali..klo cmtuh ak pn nk upload video kucing aku kambus tahi die pkai tanah..xpn video air longkang mngalir deras waktu hujan…ok what….Hahah..bunyi cm pelik kn knape ramai sgt viewer die sampai fenomena double rainbow jadik satu FENOMENA..korang tgk sndri kebatakan die tuh..huhu..

hehe..kelakar giler aku tgk kebatakn die, tapi kesian pn ader psl si bear vasquez tuh skadar teruja tgk keindahan alam..tapi xpela tgk2 jadik rezeki die sume tuh. kat bawah nih korang kne layan video double rainbow plak tao..hehe klo nk download pn da byk da kt 4shared.